Highlights

Frukost ombord - Denny Blomberg (sonson till Carl Gustavii) och katarina Miram (barnbarnsbarn till Eskil Gustavii)

Frukost ombord - Denny Blomberg (sonson till Carl Gustavii) och Katarina Miram (barnbarnsbarn till Eskil Gustavii), samt Per Gustavii (son till Eskil Gustavii) med ryggen mot kameran.

Frukost ombord - sysslingarna Denny Blomberg och Hans Gustavii (sonson till Ragnar Gustavii) samtalar

Frukost ombord - sysslingarna Denny Blomberg och Hans Gustavii (sonson till Ragnar Gustavii) samtalar.

Gustavii-ättlingar samlade på Birkalines övre däck 20 maj 2013

Släktträffen 2013

Släktträff på Birkalines färja till Åland den 19-20 maj 2013


Helgen den 19-20 maj 2013 genomfördes den första släktträffen i släkten Gustavii på 46 år. Det var ett ett 20-tal ättlingar till syskonen Gustavii som samlades för att stiga ombord på Birkalines färja till Åland och det blev en mycket lyckad sammankomst med många roliga återseenden för de äldre blandat med många nya bekantskaper och intryck för oss yngre. Redan i avgångshallen kunde man förundras över hur många främmande men ändå väldigt bekanta ansikten som uppenbarade sig och identifierade sig som en "Gustavii".


Under resan genomfördes ett ambitiöst program med flera föredrag om släktens historia och fakta om syskonen Gustavii som vi alla är ättlingar till. Viåt en jättetrevlig middag ihop och sedan blev det umjänge och samtal till långt in på natten. Uner träffen blev det också mycket tydligt att detta var efterlängtat och att vi borde ordna med en större sammankomst, då i släktens hembygd i Djursdala och Vimmerby. En arbetsgrupp bildades med Christer, Klas, hans och Anna-Lisa Gustavii, som fick i uppdrag att planera och genomföra en släktträff under 2014.


Stort tack till alla som deltog och gjorde denna släktträff till en så trevlig upplevelse


Per och Christer