Mina förfäder

Släktforskning av Christer Gustavii

Pensionat Styrsö Skäret

Släktträffen den 5-6 september 2020 hålls i släkten Gustaviis 'epicentrum' Vimmerby och Djursdala

Den nya släktboken är på gång

Släktboken kommer att slutredigeras under våren för att därefter gå till tryck i början av sommaren. Vi kommer att meddela mer detaljer om boken, så som hur man beställer och vad den kommer att kosta, senare i vår. 

Inbjudan med program i PDF

Vadstena kloster

Släktträff och boksläpp

den 5-6 september 2020

i Vimmerby och Djursdala

Nu är den snart färdig – boken om släkten Gustavii. Vi tycker att det är en utmärkt anledning att ses, och därför bjuder vi in till såväl boklansering som släktträff den 5-6 september i Vimmerby och Djursdala, epicentrum för släktens historia. Boken blir den tredje i ordningen om släkten Gustavii men vi törs säga att detta är det mest ambitiösa och omfattande verket hittills. Det är resultatet av ett flerårigt arbete och skildrar den häpnadsväckande historien om vår släkt och med syskonen Gustavii och föräldrarna Augusta och Oscar i centrum. Många har bidragit med berättelser och fakta, och vi är mycket stolta över resultatet. Vi kan alltså se fram emot en spännande släktträff. Som vanligt kommer trevlig samvaro och personliga möten att stå i centrum, varför programmet är relativt enkelt och ger gott om utrymme för umgänge oss släktingar emellan.


För att boka boende och mat gör så här:

  • Kontakta Vimmerby Stadshotell 0492-12 100 och uppge ”Släktträff Gustavii” så får ni boka rum till rabatterade priser: dubbelrum för 1 195 kr per natt och familjerum för 1 595 kr per natt. Priserna inkluderar frukost.

  • Vi äter gemensam middag på hotellet på lördagen som kostar 425 kr per person och den bokar ni samtidigt som ni bokar ert boende.

  • Lunch på lördagen serveras också på Stadshotellet och bokas också samtidigt som boendet

  • Ni som inte ligger över natten på Stadshotellet, men vill delta vid måltiderna (lunch och/eller middag) betalar för era måltider på plats, men ni måste dock ringa Stadshotellet och boka dessa måltider

  • OBS att sista dagen för bokning är den 19 juni

För att göra arrangemanget så enkelt som möjligt låter vi Vimmerby Stadshotell ta hand om bokning och betalning av boende och måltider. Notera att ni måste ringa till Stadshotellet själva för att boka övernattning och deltagande på middagen (ni kan inte boka detta via deras websida). Det kommer dock att tillkomma en avgift om 150-200 kr per person för bussresa, konferensrum och fika. Slutkostnad för detta fastställs senare.


För att vi ska veta hur många av er som kommer att deltaga vill vi att ni anmäler er via anmälningsformuläret nederst på den här webbsidan, senast den 19 juni.


Frågor om släktträffen besvaras av Hans Gustavii, T. 070-231 77 33, email hans@hansgustavii.se.


Välkomna!


Anmälningsformulär för släktträffen

OBS att du bara anmäler ditt och dina familjemedlemmars deltagande i formuläret nedan. Boende och mat på Vimmerby Stadshotell måste du boka direkt med hotellet (se instruktionen ovan).

 
 
 
Vi bor på Vimmerby Stadshotell (och vi har bokat vårt boende där)
Vi bor någon annanstans
 
 

Gustproduction © 2017 • Privacy Policy • Terms Of Use